PERHATIAN: Baby Auto Cradle dari Samu Giken Untuk Dimenangi!

Anda mungkin 2 pemenang bertuah kami bulan Februari ini! Jom, sertai peraduan mudah ini di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-ajak-rakan-menang/1815

PERHATIAN: Baby Auto Cradle dari Samu Giken Untuk Dimenangi!
135 Balas

Done ajak sorang rakan untuk follow & create acc theAsianparent Malaysia. Done follow ig theAsianparent & Samugiken. Semoga ada rezeki untuk newborn saya💕.

DONE 🥳🫶🏻 Semoga ada rezeki buat baby July yg merupakan anak sulung kami, terima kasih untuk peluang ni 🫶🏻 #samugiken #theasianparent

DONE ✅ TERIMA KASIH THEASIANPARENT KERANA SELALU BERKONGSI MAKLUMAT DAN SELALU BAGI GIVEAWAY...BERTUAH MOMMY2 YANG DOWNLOAD APP THEASIANPARENT..

#Done Semoga asa rezeki untuk bakal anak saya nanti #May.. baby coming soon.. seronok join ni .. .. semoga ada rezeki bakal ank sya. .. ameennn

Alhamdulillah done ajak kawan2 n fmly join ❤️ semoga ada rezeki untuk baby sy yg bakal lahir nnti Aamiin yra 🤲

Doneeee. Semoga ada rezeki untuk kami semua. Baby keluar awal April ni nanti. Thank you Asian parent & Samugiken 😍😍😍

DONE. Semoga ada rezeki saya, memang kebetulan tengah mengharap sangat swing chair ni ada di rumah. Amiin insyaALLAH. 🌹

Done ☑️ Moga ada rezeki untuk anak saya. Aamiin! #theasianparent #samugiken #excitedmom #firstmom ❤️🫶🏼💖

Done Done Done Done Done Done Done Semoga ada rezeki baby 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Done! Moga ade rezeki saya! 😍😍😍😍 cantik nya warna kuning moga ada rezeki anak kecil saya aminn😍