Anda berkahwin kerana...
Voice your Opinion
Cinta
Kesenangan
Saya tidak berkahwin
Lain-lain/nyatakan

6999 respon

73 Balas

Sbb pk umur makin meningkat n nanti harta pencarian nk bg sape...dh tntu lh nk bg ank sndri

sbb dah jodoh dari Allah.. tp ofcoz lah sbb percaya dia yg terbaik n sbb cintakan si dia..

Jodoh dan tak sangka pun dia bakal suami jumpa spontan je, terus nikah agitchuw 😅

Sudah sepakat, bersedia dan berkomitmen utk mghadapi alam rumahtangga bersama🤗

Jodoh.. Allah ambil arwah ibu sy dn dye hadirkan jodoh suami sy dlm mse yg same

jodoh . selang 3negeri baru dapat jumpa dia 😂 kenal di wechat jurrr

Saya berkahwin kerana Allah. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Untuk sempurnakan sebahagian dr agama. Ikut sunnah nabi.

kerana jodoh yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T

Pada awalnya sebab berhutang budi.. lama lama cinta