Saye nak tnye normal ke anak selepas minum susu terus berak setiap kli bagi susu dada terus berak

2 Balas

anak sy pon..umur 19hari. asal menyusu ja, prekk...menyusu ja prekk 😂. tp bagus lah. boleh turun kuning dia. kdg2 sy rasa mcm eh lama pulak dia x berak, so sy letak minyak telon urut2 perut dia. 5minit kmudian, prekkk 😆😆

normal sis, doktor ckp klau bf mg baby cepat hadam jadi dia akan kerap kencing dan berak.. baby saya sehari dekat 12 kali tukar lampin.