baby 3 tahun

anak yg 3 tahun biasa suka makan ape. nasi pnye la liat die nk mkn

51 Balas

nasi lah tp kl bosan nasi sy tukar la pasta,mee, meehoon,kwetiaw,ubi kayu,kentang lain2 jnji dia mkn&karbo tu ttp ada🙂

Anak saya pun cerewet bab makan ni..nasi ni kena buat lauk yg dia suka, baru dia makan. Kalau tak, harapkan susu ajelah..

samaa.. klu bg nasi n lauk, lauk je dia makan.. klu ank sy, biskut2, roti, kuih2 dia mkn tp xbyk.. tp dia kerap makan

klu anak xmkn nasi goreng telur dlm telur dadar tu letak nasi n syur mgikut kuantiti yg sesuai insaAllah anak akn mkn

tapi anak suka mkan nasi kosong ,klw letak lauk auto dia xda mood nak mkan dia buat main nasi tu 😌

Sama mcm anak asuhan saya yg sorang ni.. Lepas mama dia tukarkan susu fernleaf baru dia kuat makan

anak saya suka makan nasi dgn roti..lauk ayam goreng je dia suka..sejenis budak yg simple

Cuba masakan sup ayam atau bubur.. N kena selalu layan makan..

Cuba spageti cabonara.biasa bebudak ni spageti lahu jee 😂

bg apeton lysine puan..confirm lepas tu semua dia makan..