Ketuban leaking awal..jln buka awal..ada spe taw cz apa?bby sy Kuar 24w3d..sedih sgt Allahuakhbar 😭

Anak syurga

2 Balas

Allah gantikan kehilangan dan kesedihan dgn yg lebih baik daripada sisi Nya. Tak pasti pasal apa. Apa kata puan ikuti FB Dr Imelda. Dia banyak kongsi pasal insufficiency servical.. mcm tu lah. Pangkal rahim tak cukup tampung kandungan gitu.

2y ago

insyaallah amin Aminn mudah2an Allah gantikan dengan yang lebih lg pasni 🤲 sedihnya ya Allah cz sy dh ttc 9taun Allahuakhbar..kesian sgt kt bby xde masalah ckup lengkap sempurna..rasa macam nak salahkan diri sendiri.. #berpantangtanpaanakperit#😓

Sama dgn sy kandungan yg lepas

1y ago

bleh taw..ap penyebabnya ea?ad tak hospital ckp apa2 awk?sy hospital xd results lgi😔sedih sgt tgok bby sy time tuh nk survive xckp oksigen 😔😔😭