BERCAKAP

anak sye skrang umur 1tahun 5bulan .. normal ke blum pndai brcakap ? actually umur brape spatutnya anak² mula brcakap ye ? tp skrang dh pndai jugak laa sebut prkataan yg ringkas n boleh fham .. just risau blom pndai gabungkn 2 atau lbih prkataan ..

10 Balas

biasakan bercakap dengan ank, kdn lg bdk mmg lambat sikit nak ckp dua ayt..tp kena selalu la ajar ank ckp..lama2 pandai la tu, selalu sembang dengan ank