..

Anak sye dah masok 2 hari tak berak. Selalunya dia akan berak even sehari sekali. Tp tiba2 sejak kemarin last berak time petang sampai la ni tak berak2 lagi. Ada tak mommy2 kat luar tu tau knp?? Anak sye bru 2 bulan minum susu lactogen

1 Balas

Mungkin anak kembung perut... Dia ada kentut tak? Cuba sis urut2 perut dia... Urut belakang betis dia... Tolak2 kaki anak ke perut macam kayuh basikal tu... Kemungkinan besar susu tak sesuai...