Hai mama semua

anak sye dah 8 bulan ..duduk ,merangkak, berdiri dan dah ada 6 batang gigi ...cuma dia masih belum boleh jalan... betul ke kata orang tua2 kalau anak ni tumbuh gigi awal dia akan lambat jalan ... Betul ke?😐

Hai mama semua
2 Balas

tak juga . sbb tak semua bby sama . lain bby lain . kalau ada orang kecam apa apa biar je. sbb kita tahu anak kita mcm mana. janji sihat. anak saya dulu pun lambat jugak . tapi sekali dia bole satu benda tu lajuuuu ja . fyi , anak saya 11 bulan baru bole jalan . and now dh sethun 3bulan dh berlari and dh 10 btg gigi ..

3y ago

woww ..baiklah sye faham

8 bulan awal lagi sis. mitos je tu. jgn risau k 😊