Nak Hamil Lagi Tapiiii ?

Anak sy yg no 2, dh berusia 3 tahun.. tapii...kali ni mcm dah kurang subur mcm yg ank 1st & 2nd..yg dua awl rancang je terus lekat..tapi kali ni dah 3 bulan rancang tapi belum ada rezeki..adakah faktor pemakanan,atau hormon disebabkan usia semakin meningkat ye..sy berusia 31th..kali ni rancang & dah usaha tp belum mudah dpt mcm yg dua org sebelum ni ..ada tips or pengalaman x blh share?..

2 Balas

Try MKN acid folic appeton dulu bagi hormon sis baik semula.. suami pon elok MKN juga.. sbb sy amalkan acid folic sebelum hamil yg ke3 ni.. jaga permakanan bykkan makan protein makan kentang n sayur sayuran hijau..

4y ago

Kalau acid folic biasa beli kat farmasi tu boleh tak? Saya amalkan tapi takde rezeki lagi