Susu s26

Anak sy umur nak masuk 3 bulan. Dia minum susu s26 gold, harini hari ke5 dia x berak. Normal ke? Tahi pun jd warna hijau yg pekat. Sy buntu..

6 Balas

Sye mmla dlm pntg pkai s26 purple sbb bby kning. Dlm 2bln mcm 2 nmok dye mcm x serasi...mcm bkhak. .lps 2kuat jeluak .cba try s26 gold. .mmla nmpk oke. .xsmpai bbrpa hari pkai susu 2 dlm shri brak byk kli. .rupa nya dye xsesuai susu 2. .smpi crt klua lndr drah. .ksian bby 😔. .skng pkai frisolac comfort 2 hari skli brk..s26 purple 2 3hri skli br dye brak. .tp brak dye okee je.

Masa pi klinik tu sy tanya dekat dokter, normal ke kalo baby x berak 3 hari? Dokter cakap nomal kalo baby hanya dibagi susu badan sahaja. Tapiiii, kalau baby yg dibagi minum susu formula x berak lebih dr sehari tu masalah. So, cube sis pi klinik tanya kat pakar.

means susu tu tak sesuai. cuba dutch baby anak saya tukar susu ni sampai sekarang elok.

Tk normal sis.sila bawa baby jumpa doktor. Kesian baby

Sy try up status sis ea..hrp ada sudi mmbntu br jwpn

Baby meragam ke sis?