Susu s26 vs s26 gold

Bole ke campur susu s26 gold dgn yang biasa. Sy dapat free susu s26 gold 300g. Sayang x guna. Sy selalunya guna yg biasa je

2 Balas

haritu anak ada cirit birit sampai warded 1minggu.bila Sy bg susu rumusan untuk usus.anak dah xcirit tapi muntah pula.last sekali Sy campur susu cirit Dan susu antimuntah.terus anak ok.bila Sy Tanya Dr pakar kanak2.dr cakap boleh.asalkan tidak ada tindakbalas yg xbaik pada bayi?jadi Sy teruskan mcm tu sampai skrg.dari anak umur 6bln sampai skrg dah setahun lebih.

jangan campur