Semua Masuk Mulut

Anak sy suka kutip barang dan masuk mulut dia. Dari kasut, tanah, batu. Ada tips main di luar?

4 Balas

ank sis umur brape? mmg biasa baby awal kutip smua brang & masukkn dlam mulut. sbb tu mmg cara dia belajar. deria rse adalah deria antara deria awal yg baby develop. kalau xsilap sy la

Mmg begitu..tgh Rasa meneroka...cuma nnt slow2 bgtau..xbole nie sayangg...kotor..ckp lembut2 elok2..nnt lama2 dia fhm😁

normal sis.. ank sdg meneroka bnda kat sekeliling dia.. kita kna pantau selalu..

normal sis tp kena pantau tiap masa