Baby mudah terkjut

Anak sy suda 1 bulan lbih. Sy perasn kebelakangan ni die selalu terkjut mse tdur. Walaupun da bendung lawa2, duk di bilik sunyi.. ade sape2 ade pengalaman ke camni? Bhya tak? #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

Hi mommy. Ya anak saya pun pernah alami begitu. Cuba letak kain kat badan bayi tapi jangan sampai tertutup kat muka bayi. Lepas tu kalau mommy muslim bila nak tidurkan cuba bacakan surah atau zikir kat telinga dan ubun² bayi

Tak bahaya pun . Letak bantal atas dada baby . Atau kain tebal sikit . Baby memang mudah terkejut . Macam baby saya memang letak bantal tiap kali tidur . Cuba laa .

2y ago

thank you mommy. sy cuba.huhu