Selera anak kalau makan x suka campur.. Ada x yg sama mcm anak sy?

Anak sy skrg hmpir memasuki 2 tahun, lagi sebulan lebih masuk 2 tahun. Jadi skrg ni dia 1 tahun 10 bulan lebih yg hampir memasuki setahun 11bulan.. Wow,makan dia tu dgn nasi kosong saja dlm 1 piring. Jadi ada lagi 1 piring iaitu lauk yg betul2 x campur dgn nasi sikit pun.. Lauk dia ni bukn mcm baby2 dah.. lauk dia btl2 yg ala simple mcm ayam goreng seketul atau ikan goreng. Sup dia btl2 simple jgk tkda asam or masin sikit, btl2 rasa yg biasa2 tp xboleh jg x sedap. Pandai memilih btl.. syukur dia masih suka makan mi halus goreng. lawak kan anak sorang ni..😂😂 mesti ada yg se-geng dgn dia nii..hihii..#ingintahu

1 Balas

Allahu...cerdiknya dia 😍😍😍 mg membsr dgn sihat ye nak... mg mnjd ank yg soleh/solehah buat mak ayah..Allahuma aamiin Ya Mujib .. stay safe..❤️