poor milk intake...

Anak sy nk msuk 6 bualn.. Baru2 nie dye batuk dan selsema.. Selepas tu lately dye nmpk refuse minum susu dye.. Struggle utk bg dye minum susu.. Now he still drink 4 onz.. Tp dia kali minum baru hbis 4 onz tu.. Is it consider normal.. What should i do.. Should i change his milk to other brand.. I worry he will not get enough nutrition.. Can anyone help me.. Really need help

1 Balas

Jgn risau sbb baby 6 bulan start mkn dah.. Maybe sbb selesma tersumbat hidung ka apa ka tula kli dia tak brp mnyusu.. Bg dia sniffles Audelia's utk flu dia.. ank sya klu bersin2 or ada runny nose.. sya akn bg dia audelia's sniffles letak kat dada dia & baju sikit spya dia hidu2 sikit.. esoknya lega la tu..