Anak tak berak

Anak sy kuning.sy dh bagi susu formula dan jugak susu badan. Anak sy kencing je 1 hari ni .die tidak berak langsung.mcm mne yee.#SeriusTanya #ingintahu #firstmom #bantujawab #bantusharing #mintadoa

3 Balas

kerap susukan baby ..kalau bby tido try kejutkn bby bngun suruh nyusu.... takpe dia asyk kncing je..nnti dia akan berak pulak selepas itu..jgn ptus asa k..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

anak sy pun kuning..kerap kencing Dan berak tapii Ade juga kuning...sis cube tukar susu formula,tkt susu tu tak sesuai

Sama la kita. Ank taknak berak. Dah kerap nyusukan anak pun sama jer