anak usia 4 tahun cirit birit

Anak sy kene cirit birit since last monday night until now..dia mcm x bley control yg dia nak poo poo..sy dah bg ubat cirit birit yg diberikan oleh doktor..but still masih cirit..anyone got any suggestion on how to solve this?

1 Balas

patut nya ubat makan air tu berkesan wak..anak saya kena dlu umur 6tahun.sampai pakai Pampers wak.dia xboleh control..g kinik swasta dia bg ubat bekesan.baik tros..sebelum tu ade bg minum air laici.teh o pekat xjln..kalau kita org besar jln je