Anak tolak susu formula

Anak sy da setahun lebih. Tetiba je die xnk minum susu formula. Selalunya minum 3-4x sehari. Adela dalam 5-7oz skali minum. Tiba-tiba je hr ni skali je minum. Tupon 3oz je..adakah sy kena tukar jnis susu atau ape ye? Huhuhu

1 Balas

1y dh x perlu focus dkt susu. focus dkt pemakanan anak. 1y cukup 3kali sehari 180ml je susu. kalau anak makan ok, boleh tmbh makanan contain calcium dlm makanan harian die. and awk boleh bagi dia minum susu fullcream dlm kotak kecik tu. xperlu dh susu formula.