Hi Mommy2..

Anak sulung mommy semua lahir tahun bila? Anak sulung saya lahir tahun 2018..

Hi Mommy2..
2511 Balas

2019 nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Klau ikutkn due baby 1st sy lahir 9/9/2020 ni tp xde rezeki nk bersama di dunia sy keguguran masa baby 5weeks.. And now sy pregnant lg utk kali ke 2 and baby dh nk masuk 9weeks.. Doakan sy ye semua.. 😘

ᴀɴᴀᴋ sᴜʟᴜɴɢ sᴀʏᴀ ʟᴀʜɪʀ 2021 ᴅᴇᴄ. ɪɴsʜᴀʟʟᴀʜ sᴇᴍᴏɢᴀ ᴍᴇᴍʙsᴀʀ ᴅᴇɴɢɴ sɪʜᴀᴛ .ᴀᴀᴍɪɴ🤲🤲🤲

2016 yg sulung..sekarang pregy yang ke 3 baru masuk 11minggu..insyallah bakal bersalin feb 2022..doakan saya dan bby ya ibu2 semua 💕

sy tk smpat lahir dgn sempurna sbb kegugurn ikut kn buln 12 ni... doa kn sy ye mgndung dn slmt melahirkan dgn sempurna... Amin😇

Bakal keluar lagi 2minggu😍setelah 2tahun menanti❤syukur alhamdulillah, saya nk mohon doakan saya ya mummy²❤ #1stchild

anak sulung saya lahir 5/7/2019 . sekarang tengah tunggu hari ja , due date 18/10 ni , harap2 dipermudahkan urusan 🤲🤭

2007 . Sekarang umur dah 14 tahun , saya 35 tahun sedang hamil 33 weeks anak ke 3 ❤️ Doakan sy ye mommy² semua ❤️

ank pertma kguguran brpa bulan yg lalu . skrg tgh preg ank kdua smoga smua dipermudahkann allahhh ☺️❤️❤️

In Shaa Allah 2021 .. sedang menunggu hari je neyy .. doakan semoga semua nya berjalan dgn lancar ye 🥰🥰🥰