tak bersemangat nak hidup

Anak sulung 3tahun ank no 2 plk 1tahun dn sekarang ikot kiraan last haid dh 16m tapi masih blom buka buku pink... Bln6 stop makan ubat perancang sebab haid datang sampai 1minggu pening2 plk too last haid 2/7 dlm beberapa hari too gi hos sbb demam dn pening2 dokter ckp mgkin ubat x sesuai dua2 ubat x sesuai melainkan ubat noriday tapi Nurse x bagi too, balik rumah pikir2 nak guna kaedah cucuk ( walaupun Mak Xbgi tkot x sesuai ) bln 8 haid tak datang2 jugak so Nurse soh gi cek sendiri tapi sekarang sy mmg rasa sy betul2 mengandung masalah nye skrg saya kadang Happy kadang rasa Down sangat2 rasa nak bunuh diri pun ada saya takut tak dapat hadapi nak jaga anak lagi anak dalam kandungan lagi nak2 lagi orang kg sy makcik, pakcik bawang ramai hurm dengan suami pulak PJJ... Nak gugur walaupun sy bukan beragama Islam tapi sy takut jugak lagi besar dosa nye bby bukan salah pun kecian Just terpikir nak gugur jer macam mana nak atasi pikiran2 negetif nie rasa nak gantung diri nie bile luah Kat FB bukan geng2 nak bagi kata semangat malah dorang perli2 lagi bertambah rasa diri tak guna Hope Kat sini ibu2 paham laa

1 Balas

Mommy kena kuat ok. Kesian anak2 nnt..bila mommy kuat, nnt anak2 pun kuat bila besar nnt.