susu anak pertama yang disimpan boleh tak diberi kepada anak kelahiran kedua?

anak sulung 1thun 3 bulan. masih ada simpanan susu dlm freezer. boleh tak kalau saya bagi masa kelahiran anak kedua nnti ? skarang tngah pregnant 3 bulan. sebab anak sulung dah xnk minum susu frozen tu. mohon pencerahan🙏🏼

1 Balas

freezer boleh simpan sehingga 6 bulan sahaja, kalau simpan deep freezer boleh sampai 12 bulan. kalau susu disimpan tu melebihi 6 bulan dah tak sesuai untuk bagi

3mo ago

haah sya simpan dlm deep freezer