Baby

Anak start gelak umor berapa ye hihi, Tak sbar nak tnggu time tu ,seronok nak main ,kalau beli mainan lagi elok ye . #3month #first bby

12 Balas

Hi Puan. Perkembangan setiap anak berbeza beza. Ada yang cepat ada yang lambat. Untuk anak gelak biasanya pada lingkungan umur mereka sudah boleh berpusing badan dan meniarap. Ada yang 4-5 bulan. Harap baby dan puan dalam keadaan sihat walafiat amin🥰

ank sya umr 1lbn 30hri tu dh dgr dia gelak..comel jerr suara dia...skrg dh 3bln 20hri amboiii bkn bsar gelak dia skrg...pantang tgok muka ddy dia...msti gelak sakan gurau2 ngn ddy dia

Anak sy dah 4 bulan tak gelak mengekek pun. Gelak2 manja je. Penat kita mengagah. Tapi mulut boleh tahan bising. Mengomel je. Mungkin anak jenis serious macam mamanya😂😂

Anak saya seminggu dah start ketawa dlm tido. Senyum pun kuat. Ketawa smpai berombak perut dia 😆

Anak sy nak masuk 2 bulan dah gelak mengekek.. lagi2 kalau orang agah dia..

anak sya 1bulan 26hri dah gelak kalau main dengn dia 😂

My baby start gelak since msuk 2 month..

Biasanya dlm 2 bulan ke atas

Baby sy 2 bln dh ketawa

2bulan lebih utk ank sy