Mengandung/bersalin di usia 42thn.

Anak seorg lahir pd thn 2020. Naluri seorg ibu kuat inginkan adik beradik untuk si anak. Tetapi usia dah matang. Doktor maklumkan risiko. Ibu ada perasaan risau. Boleh share pengalaman/perasaan ibu2 lain jika ada yg sama kes sebegini?#bantusharing

22 Balas

skarang dah ramai mummy yg melahirkan kn usia 40 ke atas. masa sy nk bersalin anak sulung sy ada kakak sbelah katil sy dah 43 tahun tu pun dia x expect yg dia masih blh mngandung lg. rezeki tuhan yg bg kita hnya blh merancang.