Mengandung/bersalin di usia 42thn.

Anak seorg lahir pd thn 2020. Naluri seorg ibu kuat inginkan adik beradik untuk si anak. Tetapi usia dah matang. Doktor maklumkan risiko. Ibu ada perasaan risau. Boleh share pengalaman/perasaan ibu2 lain jika ada yg sama kes sebegini?#bantusharing

22 Balas

mak sy mgandungkan sy masa umur 40an. alhamdulillah semua baik² saja. dalam tempoh tu mak sy lgsung xde apa² masalah. selepas 25thn sy lahir baru mak sy ada darah tinggi. selama tempoh tu mak sy lgsung xde record hospital. sampai phak hospital pun terkejud. mak sy ckp yg penting kita kena positifkan diri kita. insya Allah semua yg baik² sahaja buat kita.