Mengandung/bersalin di usia 42thn.

Anak seorg lahir pd thn 2020. Naluri seorg ibu kuat inginkan adik beradik untuk si anak. Tetapi usia dah matang. Doktor maklumkan risiko. Ibu ada perasaan risau. Boleh share pengalaman/perasaan ibu2 lain jika ada yg sama kes sebegini?#bantusharing

22 Balas

Sis !! Meh saya share mak saya lahirkan adik saya yang last no 11 tu waktu umur 42 tahun la.. skrg adik saya dah 5 tahun.. mak saya skrg 47 tahun.. tutup buku dah haha.. mak saya masa mengandungkan adik saya tu mmg doktor dan nurse akan bising .. tapi alhamdulillah percaya pada Allah.. baby sihat sempurna. Adik saya okay je lahir takde kesan apa2 cumanya waktu mak saya mengandungkan dia hanya masalah hb rendah je. Yg lain alhamdulillah takde masalah.. so mak saya boleh sis pon mesti boleh inshaAllah Allah mudahkan segalanya urusan sis ye🤲🏻❤️