merangkak

Anak sayaa dah masuk 9 bulan . Tapi masih belum merangkak . Dia dah berenti susu badan sejak 3 bulan . Lepastu dia minum susu formulaa sahajaa

2 Balas

Normal , semua perkembangan baby lain2, tak semua baby sama. Dan ni tak de kena mengena dengan susu, tak kesah lah awak bagi susu apa , bf or not. It has nothing to do with his or her achievement. So don't worry !! Baby awak masih nak relax2 dulu tu🤭

Normal sis..anak saya 6 bulan baru pandai meniarap sendiri, beberapa hari lepas tu terus mengengsot..10 bulan br merangkak..1 tahun 3 bulan baru pandai berjalan..lain budak lain perkembangan dia..ada yang skip turutan perkembangan tu ada ikut turutan.