Selsema bayi

Anak saya umur 9bulan.. dan sekarang hampir seminggu hidungnya selsema.. dah bawa gi klinik dan dapat ubat titis.. tapi masih sama.. Ada tak cara nak rawat selsema ni? Risau pula sebab dah seminggu anak saya selsema.. Tapi dia aktif je, cumanya kesian time nak makan je mesti tak senang 🥺

1 Balas

Hi puan. Selesema memang tak boleh biar lama² . Puan boleh guna sterimar atau jenama apa pun yang function dia sama. Guna nya kena tanya doc sebab ada teknik yang betul untuk gunakannya. Saya tak tahu nk explain macam mana kt sini. Lepas spray tu sedut guna tiub yang dalam gambar saya beri tu. Ulang sampai dia tak selesema dah.