Cirit birit

Anak saya umur 6 bulan. Cirit birit lendir kadang air .. adakah sbb cuaca yang terlalu panas atau sbb pemakanan baby... Sy dok di kedah .skrg kedah panas sangat².. anak sy mandi 4 ke 5x sehari... Anak cirit 4 5 hari dah... Anak bf dan susu formula dan dah start makan bubur nasi kosong.. sebelum ni ok ja bila dia makan... Bila cuaca bertukar panas sangat² anak mula cirit birit...

1 Balas

bawa p klinik dak?, sbb risau dia dehadrasi ja. anak saya pun cirit birit tapi sbb tak sihat.