anak tak suka minum air masak

anak saya tak suka minum air masak, macamana nak bagi suka? bila bagi botol air die minum lepastu akan buang buat main. dah tukar botol, dah letak madu tak jalan. anak 1y6m

1 Balas

mcm ank pertama saya dulu pun mcm tu jd kt rumh jgn kate ank ibu ayah die pun x boleh mnm or bncuh air mnis klau nk mnm pun kat tmpt kje je. mkn kt luar pun akn order air suam je. alhamdulillah skrg dah ok anak mula suka mnm air suam.