Anak tak berak 3 hari , Normal ke?

anak saya tak berak masuk hari ni dh 3 hari selepas saya tukar susu . fully fm ye . susu lama dia berak sehari sekali atau 2 hari sekali je sebelum ni now saya tukar susu sebab dia jd berkahak dan perut terlalu kembung .. tadi pagi ada kentut, saya dh sapu minyak setiap 2-4jam . perlu ke klinik untuk check tak?

1 Balas

Xnormal mom..anak sy pn ni tukar susu first sbb sllu skit perut dan color stool die xcntik..warna hijau tua dan busuk sgt..tukar susu second die xberak 3hri..lpastu nangis2 skit perut(instinct mak2) die kentut je..sy urut perut bawah kiri..die pnya stool sgt kerass..die xserasi susu tu or mom bole lebihkn skit air msa buat susu..

11mo ago

tk merengek atau nagis . semalam hari ke 4 dh poo . sedar² dh poo . takde meneran kuat atau menagis .