Susu Formula Yang Bagus

Anak saya sejak dah start makan 6 bulan tolak susu formula🥴( pernah bagi kadang-kadang sbb nak tengok dia nak menyusu botol lagi ke x) Actually dia full bf sekarang. Sebelum ni pernah menyusu susu fm dutch baby tp stop bila msuk 2 bln lbih sbb nurse advice full bf memandangkan lahir tak cukup bulan & antibody x kuat. Nak bagi susu fm mulai skrg sbb sya ingat nak start kja balik. Boleh suggest tak susu yg bagus untuk anak 10 bulan? Dia tolak similac & dutch baby

1 Balas

Sya 1st baby sustagen junior asli & 2nd baby dugro soy sbb eczema

4y ago

Ok x sis?