anak menangis payah stop

Anak saya sebulan lbih..dia kdg suka nangis dan susah nak stop..suara dia plak kuat sngt..rsanya jiran sebelah pn dngar..saya plk asyik kena perli ngn fmly xpndai pjuk anak..tension mcmni..deorg ckp nnt bla saya blk umh sndri hbs pntang blh ke saya hndle anak nnt..deorg ckp mcmtu lg saya tension..saya dan suami dan ready bla kami blk umh sndri walau mcmna pun kami kena hndle sendri anak kami..perlu kekuatan.. u alle semua mcmna? Blh crita pngalaman x hndle anak mnangis payah stop?

2 Balas

Ada bby ni jgn bg lama sgt nanges br agkt...dia lg lama nanges sbb mcm majuk...xpe...slow2..lama2 awk akn phm rentak ank awk cmne

4y ago

Huhu .t.kasih sis..harap saya faham la rentak dia byk bsabar