BABY CIRIT BIRIT

Anak saya pergi klinik sudah ,pergi hospital sudah ayat yang sama botol susu la , pemakanan jaga la tapi bila dah jaga pemakanan and kebersihan masih sama entah la ubat dah makan ,makanan dah terjaga tapi masih lagi cirit birit sehari tu 8 kali tapi takda demam,selera makan normal ,aktiv soalanya perlu ke tukar susu

3 Balas

sebijik ank sy.. 2 minggu cirit. last2 tukar susu dah ok. padahal susu tu 2bulan dia minum ok je. masuk bln ke3 start cirit

Maybe time dia merangkak dia ada kutip2 something try mummy observe k

ye cuba tukar susu.myb alah laktosa