Ruam

Anak saya naik ruam macam dalam gambar dekat dahi dan pipi, and ade jgk tepi mata.. ruam peluh ke ni? Sapu lotion macam tak surut.. macam makin naik.. perlu refer hospital tak?

Ruam
2 Balas

Anak sy pun mcm ni. Dah jumpa doc, doc ckp rashes biasa. Dia bg sy krim aloevera punya. Surut tu tak jugak tapi kalau kat pipi hilang je. Kadang2 peluh dia. So sy sapu je tiap2 hari lepas mandi.

Anak saya sbb peluh. Lepas lap muka dgn air suam dan mandi akan hilang