Susu Fm Frisolac

Anak saya minum susu frisolsc.. Kerap berak.. Warna kuning cair macam berak cirit.. Sgt byk dan penuh 1 pampers.. Normal ke?

6 Balas

Warna kuning cair kan bila minum susu frisolac ni ? Kdg sehari dekat 5x berak . Normal ke . Lancar je dia berak sebelum ni dia sembelit minum susu lain . Tukar frisolac terus poo poo dia kuning cair dah kerap berak . Normal Ke

ank sy pun sme,ms nk msuk sethn tkr susu friso step 3.mule² okje berak biase,da nk msuk kotak ke 2 jd berak kuning cair,lendir2 & sehari 5@6 kali berak..skrg umo ank 1thn sebulan lebih.

Mean susu tak sesuai... Sila tukar brand lain smpi takde berak camtu😌

3y ago

minum frisolac mmg mcm tu, function diebuntuk bayi yg sembelit senang muntah

Normal. Anak i bg mnum tu. Mmg poo akan cair

2y ago

sy ingt xnormal. asalnya mnm frisolac ar tp stok ssh dpt. tkr frisolac biru hrp ok la

Kalau bayi xsembelit pn, masih boleh minum x?

Anak sy pun sama berak cair..