Anak taknak menyusu belah kanan

Anak saya menyusu belah kiri je . Belah kanan dia taknak isap . Besar sebelah dah tetek saya . Dah puas bagi tapi dia macam nak termuntah kalau hisap yg tu . Berat dia pun xberapa naik . Saya risau . 4bulan 5.6 kg je .. masa umur 3bulan 5.3 . Naik 300g je .. kalau bulan depan xnaik 6kg masuk line kuning dah 😔 mcm mana saya nak buat biar berat anak naik ya .. tolong please mummy .. #firstbaby #firstmom

6 Balas

tak pun apa kata belah kanan tu sis pam ataupun marmet ? at least takdelah jadi penuh or bengkak susu . sakit wo kalau bengkak . anak saya pun gitu kadang dia prefer belah kiri je . apa belah kanan ni tak sama ke 🤣

1y ago

tkpe ke sis klau bby isap sebelah je .. dia mmg menyusu cam biasa .. anak saya berat naik sikit2 je . tu yg risau