Anak menangis selepas terjaga dari tidur

Anak saya, lelaki, 2 tahun 9 bulan, kerana menangis/mood swing selepas terjaga dari tidur, adakah ia normal atau saya perlu lakukan sesuatu, kadang dia boleh mengamuk dan menangis agak lama.. #advicepls #pleasehelp

7 Balas

Sama dgn anak sy sis😂 bgn tido ttba menangis. Biasanya jd mcmtu bila sebelum tido tu dia menangis ke atau kene marah ke.. terbawak bawak sampai tido lepastu bila bgn mesti nangis. Tgh sedih lg kot..

slalunya jd mcm tu bila tido tak puas..jd kena tgk bila dia bgun happy brapa lama dia tido, dia buat apa sblum tido,mkn mnum ok ke x,tmpat tido ok ke x..

normal je.. kdng mmg ada jenis budak bangun tido je nangis mebi x puas tido ke apa.. klau mood oke maknya lyn jgk klau x oke marah jgk 🤣😅

Normal je tu. Anak saya setahun 7, pun sama Tgh tido menangis ttbe. Salu saya pujuk Balik. Nnty Sambung Balik tido

normal..kdg2 mimpi or xpuas tido..kdg2 sy biarkan je,tanya jgk la sikit2 nk ape..

Sama sis macam anak saya

normal