naikkan berat badan

Anak saya lahir kurang berat bdn wlaupun cukup bulan (2.1).. lps sbulan lahir berat naik 2.8.. then ada appoinment dgn pakar dietition, bila timbang lg naik 3.1.. tp pakar minta dlm sebulan ni baby saya kne naik berat bdn kpd 5kg.. ibu2 ad x tips naikkan berat bdn dlm masa sebulan ni utk berat baby sy sama dgn baby2 yg sebaya dgn dia

6 Balas

Cuba minum moeder, boleh pekatkn susu dan limpahkn susu bdn

4y ago

Abis pantang abis jgk susu sis.. mcm2 da minum mkn utk produce susu.. tp susu xde jgk..