Anak tengok tv

Anak saya hari2 setiap pagi tengok tv ms rachel umur dia baru 1 tahun 2 bulan. Boleh ke kalau hari2 tgok screen sbb saya pagi2 masak kalau tak dia akan merap saya

7 Balas

Anak saya pulak terbalik 😅 Bukak tv bagi tengok boboiboy ke upin ipin ke Bing ke segal jenis cartoon yg baby suka , dia tak layan tapi kalau bukak music video , dia boleh fokus tengok 😅 Tapi ikut mood dia jugak , kalau datang mood dia nak merap , merap jugak . Kadang kita memasak kat atas , dia ‘ memasak ’ dekat bawah 🤣

3mo ago

Htkhtututuktututkutuuktutututtkuuktututkjtegnbbbbbbbbbbbbbbbbbnnbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbboj

Ank sy ikut timing dia. Klau lps kucing, lupa dh tv. Kucing pulak babysit. Sy monitor dri jauh. Dia cakar tikar kucing sekali. Kdang tu merengek tiba2, tv dh, kucing je x lg. Maka kucing la jwpannya. 🤣

rasanya kalau ada timing dia takpa je. sbb anak saya pun mcm tuh , kadang buka pun dia still nak merap. so nak taknak kena dukung sambil buat kerja. 😌 .

kalau ikutkan tak boleh sampai 2y.. tgk vid kat tv ke fon ke takleh,tp kalau video call takpe. tp kita ada je alasan kita kn, so pandai2 je la

Saya bagi time nak buat kerja rumah lepas settle baru sambung main dengan anak, kadang buka cartoon bukan anak tengok mak yang tengok 🤣

sye bg je anak2 tgk tv time sye buat kerja. settle semua kerja rumah main dgn anak. hari2 mcm tu lah.

Anak sy pun sy bagi je tengok tv. Kalau tak, satu benda pun takjalan 😂