Anak sembelit apa petua dia anak baru masuk 7 bulan sekarang,

Anak saya hari ni dia berak poo poo dia seketul je lepas tu ada darah sket kenapa ye mommy2? Dia sekarang dh start makan umo dh 7 bulan..dia dh 2 hari x berak..makan banyak sy bg dia oat n start bg puree labu ngan bubur kosong + serbuk ayam sedikit ngan minyak olive virgin...dia makan tu ke berak dia sembelit..kesian pulak sy tengok..ada petua tak mommy2??#pleasehelp #firstmom #bantusharing

4 Balas

ank sy tiap kli berak keras. sy terus bagi minum air n susu bnyk2.