Main2 susu

Anak saya dh 2 bln 22 hari..tpi sejak kelmarin dia suka main2 dngn susu lah..isap kejap2 tarik..pastu tengok muka kita..kadang2 tengok kiri kanan..kadang2 risau dia xcukup susu..tpi bila bagi main2🥲

4 Balas

Aah sama lah bby kita..suka main2 time bf tarik2 puting breast nasib X sakit hihihi..mula² tu risau baby knp MCM tu sakit ke atau susu X keluar sy picit² puting keluar je susu. rupa normal je okay tq sis

Iye betul, sama, saya bagj time dia betul2 mintak merengek, sbb kalau cue yg pertama biasa dia main2 camni lah tak fokus , kita yg gerammmm at the same time rse comel

Anak saya ni baru sebulan sama lah & bila kita BF kan dia . Ibu tak leh bercakap nanti dia merajuk kena 🤫 sampai dia tertidur

10mo ago

eh sama hahahahaha. laaaaa..kdg dia lapar sgt kan bila lmbt bg, dia xnk dgr suara ibu kot brrcakap .adoiii kcik2 dh pndai eheheh

anak dah start alert dgn sekeliling la tu.. semua menarik.. bg susu masa baby lapar, bilik tenang

10mo ago

bagus laa baby alert.. otak dia berkembang, pandangan dia makin baik