baby 1.14hari..mata berselaput bertahi kuning

Anak saya dah sebulan lebih tetap ada lagi mcm dlm pic tuu.. Apa nak buat ye.. Aduhai pleaseeeee bantu.. Nak isi ubat apa

baby 1.14hari..mata berselaput bertahi kuning
15 Balas

Anak saya pun dulu macam tu, almost tiga bulan. Keep lap dengan kain basah. Nanti dia hilang lelama

Sama baby sy. Kena rajin lap & bersihkan. Lama2 akan hilang sendiri. Mungkin cuaca pns skg ni

Ank sy pon lama jugak masa awal lahir tu jadi. Saya lap2 dgn susu saya. Alhamdulillah okay.

Refer yg pakar sis..

Gilh jumpa doktor...