Bantu saya pleaseeeee

Salam... Selepas check upt positif nak buat apa ye?? Saya first time 😅

Bantu saya pleaseeeee
7 Balas

Tahnia sis, kalo nak scan untuk pastikan boleh sis, tp sllu klo awal* sllu nmpak kantung jee klo da 6, 7 week cam tu sllu da nmpak heartbeat

3y ago

Tq sis😊

kalau sy, sy double check kt klinik balik. bila confirm. buka buku terus.

jaga kesihatan n pemakanan. booking date nk buka buku pink.😁

sis nk g scan pon bleh ja sis..line pkat tu..lwt bpe ari piot?

3y ago

Tq sis😊

Bestt nye sis 🥰🥰 .. doakan sy ada rzeki jugak 😢

3y ago

Moga ada rezeki buat sis ❤️

Tahniah sis..jaga diri

positif tu