Puting Botol

anak saya dah 4 bulan , saya tukar botol dan puting yang 4 bulan . tapi anak saya tolak untuk menyusu . takpe ke kalau saya masih guna puting 0+ untuk anak saya ?

3 Balas

Takpe. Ikut keselesaan anak. Anak saya 1y9m masih lagi guna 0+m teat.

11mo ago

Tak awak. Tiada kaitan saiz teat dengan berat baby. 😊 Yang penting jadual susu dan sleep routine baby kena berdisiplin. Sebab susu dan tidur ialah faktor utama dalam tumbesaran baby.