Botol susu avent

Hi mommies.. sy first mom.. sy beli botol susu avent yg 0+ bulan tu.. skrg anak dah 1 bulan lebih.. adakah sy patut tukar puting botol susu ke 1 bulan ?? Baby sy bila minum susu botol mcm gelojoh je kdang sambil tangan terkapai2 (ker yg ni perkara normal ?)#ingintahu .. kdang ada buat bunyi click2 semasa menyusu..xtau nk stay puting 0+ bln atau tukar ke 1 bln #firstmom

2 Balas

saya masih guna puting 0+ even anak sy dh 1 bulan lebih. sbb avent flow dia agak laju.. anak sy pun minum gelojoh.. bila tukar ke puting 1 bulan auto tersedak.. so saya stay puting 0+ lagi.

dorg masih belajar utk control sucking. puting avent ni laju flow dia even 0+.

1mo ago

ooo fhm2.. tq info