baby merajuk

Anak saya dah 2 bulan 26 Hari, dia dh Ada perangai baru, "merajuk". Bila saya tinggalkan dia sekejap, ataupn bgi pada orang lain melayan dia. Dia akan nangis dan tak mahu menyusu, sy perlu pujuk dia sampai dia tido. Mommies ada pengalaman mcm ni?

11 Balas

Baby saya pun pandai merajuk, skarang dh 3 bulan.. Klu tinggal kn dgn nenek jaga, lpas tu dtg balik.. Dh munjung, panggil2 dh tak nak tengok kita dah.. Kena pujuk, dukung bwa main smpai senyum.. Bru tak merajuk.. Hahaha.. Good luck mommy💕

Ye.. Mmg pandai merajuk.. Anak laki saya kuat merajuk.. Bila lambat pergi kt dia, confirm dia jeling.. Lepas tu tak nak pandang muka.. Then tak nak susu.. Skrg dh 6 bulan++.. Masih mcm tu perangai 😂😂

4y ago

Haha geramnyaaa kalau mcmtu. Lepuk kang. Nak merajuk2 pulak 😂

We are same situation😓😓baby sy 3 bulan lebih dah kenal org..kite bg org lain dukung die punye nangis xnk susu xnk ape mcm kena rasuk.kite dukung balik jenuh nk pujuk baru diam

4y ago

Haa itulah. Sampai daddy dia panggil drama king

sma la sis..baby sy pun 2bulan 27 hri dah pndai mrajuk..sory lari tajuk plak,baby sis lahir 30hb 11 ke

4y ago

Tak , sy 20/11

Haahh.. baby saya bila cakap nak tinggal dia ke apa ke pandai sebek macam sedihlah lepastu nangis..

Siyes la baby pandai merajuk..aduh..risau lak saya..baby nak masuk 2 bln ni..

mujurlah baby saya ok...dkt sapa pon ok...

Lagi besar nanti lagi kuat majok 😂😅

Haha comelll je. Pndai mrajuk da 🤣😁

Comelnya baby dh pandai merajuk.