Tungku baby

Anak saya boy, jadi selalu sy bertungku untuk dia lepas mandi, biasanya dia akan nampak selesa sgt lepas bertungku.. kot ade mommies yang tgh cari brg baby, sy suggestkan beli tungku baby dan aksesori mcm ni skali ye, senang dan mudah keje kita..😍 #tungkubaby #babyboyandgirl #tuambaby #babykembungperut

Tungku baby
17 Balas

Nih Tungku Apa Sis ?? N Beli Kat Mana ??

3y ago

tungku baby sis.. tapi bhgian pemanas bwah dia tu kena beli asing, biasa ada kat kedai aksesori or cari jek kat shopee on9 lebih mudah..😄