Tungku baby

Anak saya boy, jadi selalu sy bertungku untuk dia lepas mandi, biasanya dia akan nampak selesa sgt lepas bertungku.. kot ade mommies yang tgh cari brg baby, sy suggestkan beli tungku baby dan aksesori mcm ni skali ye, senang dan mudah keje kita..😍 #tungkubaby #babyboyandgirl #tuambaby #babykembungperut

Tungku baby
17 Balas

Beli kt mana sis tmpt letak tungku tu?

3y ago

Ooo.. Ok2.. Tq sis.. Nnti sy nk try carik jugk..

beli kt mane ye tungku baby mcm nie??

3y ago

ooo okay..tq 🤗🤗

tak bahaya ke sis lilin tu

3y ago

adik saya guna iron

Menarik idea ni

Wahh beli kat mana tu

3y ago

Ohh ok2 tq info sis

beli kat mana ye sis?

3y ago

Biasa kedai brg2 bby dan kedai2 jamu ade jual tungku baby ni,harga dri rm5-rm15 biasanya..klu nak murah,boleh beli on9, search je tungku baby.. 😉

beli kt mne tu sis?

3y ago

Biasa kedai brg2 bby dan kedai2 jamu ade jual tungku baby ni,harga dri rm5-rm15 biasanya..klu nak murah,boleh beli on9, search je tungku baby.. ^^