Kulit baby

Anak saya berusia 8 bulan sebelum ni okay je tapi lately ni kulit dia ada merah macam ni. Ada cara tak untuk hilangkan & knapa yer jadi mcm ni. Kot ada sape2 tahu

Kulit baby
7 Balas

Kurap susu ke ? Sy sebelom ni pakai ubat kk . Lepas tu sekarang saya sapu minyak kelapa dara alhamdulillah lepas 4 hari merah ruam tu susut

Mcm ruam susu.. Letak bedak pureen cop merah tu kat pipi baby.. Calamine lotion pon ok.. Lepas menyusu, lap basah, lepas tu lap kering..

mungkin ruam susu .. klau sy , sy suka guna cream pureen tu .. dan tiap kli mndi , jgn letak apa2 kt muka . just guna air jer ..

area paci Tu Ada brbekas ruam tak? atau hnya kt pipi je?

Ruam susu kot? Cuba lap mulut n pipi setiap lepas menyusu

try gna loshen snow white

pkaii snowwhite nnti hilang

1y ago

ya betul , snowwhite mmg serasi kat anak saya . masa anak saya newborn pun ada merah macam kurap susu ke apa entah tapi mmg merah bila pegang rasa menebal . after pakai snowwhite kejap ja da hilang terus tak muncul lagi da sampai la sekarang 1tahun4bulan .