Biji biji muka

Kulit anak saya lately ni naik biji biji macam ni. Saya tak tahu punca sbb apa. Ada sape2 pernah anak2 jadi mcm ni juga? Sebab apa yer? And macam mana cara nak hilangkan?#firstbaby #ingintahu

Biji biji muka
1 Balas

anak saya pun ada ...kalau baby bawah 1 tahun normal benda nie tpi pantau laa jangan smpai teruk sangat ..anak saya sikit ii je ada anak saya 5 bulan ...nanti doc kata 1 tahun ke atas akan hilang sepenuhnya ...tpi saya try gak letak losyen cetapchil anak saya ngam dngn losyen too ...ok je muka dia ada laa jugak bintik ii sikit